Päämiehemme ovat maailmanluokan valmistajia omissa kategorioissaan. Toiminnan ja tuotteiden korkea laatu on näille valmistajille ensisijainen asia. Kaikki laitteet ja järjestelmät valmistetaan vastuullisesti EU:n ydinalueella. Korkealaatuiset tuotteet, joilla on pitkä elinkaari ovat osa kestävää kehitystä ja vastuullista liiketoimintaa kaikkia sidosryhmiä kohtaan.

Our principals are renowned, world class manufacturers with their product portfolios. Overall quality of products and services is an essential value for these companies. All products and systems are responsibly manufactured in EU. Producing leading edge products with a long life cycle is a part of sustainable development and shows responsiblity for all stakeholders.

Italialainen CosmecTechnology S.r.l. on perustettu vuonna 1960, jolloin teollinen tuotanto on aloitettu moniteräsahojen valmistuksella. CNC-työstökoneita Cosmec on suunnitellut ja valmistanut sekä innovoinut niihin teknisiä ratkaisuja jo 1970-luvun lopulta saakka.

CosmecTechnology on joustava valmistaja, jonka laaja konemallisto sisältää myös erikoiskoneita eri asiakasryhmille. Lisää yhtiön historiasta ja tuotteista voi lukea yrityksen omilta verkkosivuilta.

Valokuvat / Photos: copyright © CosmecTechnology S.r.l. All rights reserved.

Linkki Cosmec Technology:n verkkosivulle:  https://www.cosmecsrl.com/en/

Altendorf Group:iin kuuluva Maschinenbau Hebrock Gmbh on jo yli 40 vuoden ajan keskittynyt korkealaatuisten, mutta edullisten reunalistoituskoneiden valmistukseen.

Hebrock listakoneiden tuotanto-ohjelmassa ovat kompaktit ja teknisesti edistykselliset F- ja K-mallisarjat, joissa voidaan sekä PUR- että EVA -liimoja.

Valokuvat / Photos: copyright © Hebrock Maschinenbau GmbH. All rights reserved.

Linkki valmistajan verkkosivulle: https://www.altendorfgroup.com/en/altendorfgroup/hebrock-brand/

Saksalainen NESTRO Lufttechnik GmbH on valmistanut teollisuuden suodatinratkaisuja kuten purun- ja pölynpoistojärjestelmiä vuodesta 1977. Yritys kuuluu euroopan kolmen suurimman suodatinjärjestelmien ja puhtaan ilman teknologian valmistajien joukkoon. NESTRO GmbH:n tuotevalikoima on erittäin kattava eri teollisuudenalojen purun- ja pölyn suodattamiseen. Purun- ja pölynpoistojärjestelmien ohella NESTRO valmistaa mm. brikettipuristimia, murskaimia, pelletöintikoneita, paalauspuristimia, ja bioenergiakattiloita.

Valokuvat / Photos: copyright © NESTRO Lufttechnik GmbH. All rights reserved.

Linkki nestron verkkosivulle: https://www.nestro.com/en/

Itävaltalainen Paul OTT GmbH on perustettu 1963. Tuotanto on aloitettu puristimien valmistuksella, mutta yritys on keskittynyt reunalistoituskoneiden ja –linjojen valmistukseen jo yli 40 –vuoden ajan. OTT GmbH:n koneet ovat erittäin korkealaatuisia ja yrityksen palvelu- sekä jälkimarkkinointikonseptit ovat uniikkeja. OTT tarjoaa reunalistoitukseen tehoa ja erinomaista laatua: “Edgebanding on the highest level”.

Valokuvat / Photos: copyright © Paul OTT GmbH. All rights reserved.

Linkki OTT -verkkosivustolle:  https://www.ottpaul.com/en/

Saksalaisen Votecs GmbH:n tuoteportfolioon kuuluvat brikettipuristimet sekä kattava mallisto tavanomaisia että vaakamurskaimia. Koneet rakennetaan Saksassa vuosikymmenien koneenrakennustaidolla ja ammattiylpeydellä.

Valokuvat / Photos: copyright © Votecs GmbH. All rights reserved.